Get Adobe Flash player
Реджина Маре е луксозен Апартхотел, разположен на южното черноморско крайбрежие на самата плажна ивица в местност Нестинарка, сливаща се с природен парк Странджа и курортния град Царево. Съхранената девствена природа и мекия климат създават благоприятни условия за пребиваване през цялата година. Комплексът е напълно завършен през 2008 година и предлага максимален комфорт и всички удобства за пълноцена морска почивка и собствен плаж. Специално за нуждите на клиента сградата предлага избор от студиа, апартаменти с една и две спални с квадратури между 40 и 120 квадратни метра. Те са обособени в 3 секции (A, B и C) с изцяло морска панорама. Научете повече за Реджина Маре, тук!

промоционални оферти

времето в момента

последни мнения и впечатления

важна информация

10.09.2018 Габриела Войнова, София

Здравейте,искам да благодаря за прекрасното отношение, което получихме във вашия хотел. Местоположението на хотела е отлично, гледката от нашия апартамент беше уникална, стаите се почистваха ежедневно. Със сигурност ще дойдем отново!
Предлагаме транспортни услуги и трансфери от летищата в България. Нашите служители ще Ви посрещнат и ще се погрижат да пътувате комфортно и безопасно.

хотел е част от © 2010, Aspi Group. All rights Reserved. Created byDiplexmedia.